A Flors Bonic fem decoracions florals per un ampli ventall

d´esdeveniments. Som especialistes en rams de núvia, també fem rams i centres de tota mena, tant amb flors fresques com artificials. També disposem d´un gran assortiment d´orquídies, plantes ornamentals tant d'interior com d'exterior.


Us lliurem els vostres encàrrecs a domicili tant a Olesa de Montserrat com a les poblacions veïnes d'Esparreguera, Abrera, Collbató, Martorell, etc. També us podem fer arribar les vostres comandes a Barcelona i rodalies qualsevol dia de la semana i a l'hora que us convingui.Disposem del servei d'Interflora, amb el que podem servir-vos tota mena de treballs florals per tot el món.

Encàrrecs i pagament per telèfon:
Podeu fer els vostres encàrrecs telefònicament i fer el pagament amb targeta de crèdit o dèbit.


Horari comercial:


De Dilluns a Divendres:
de 9:00h a 13:15h del matí i de 17:00h a 20:15h de la tarda.
Dissabte de 9h a 13:30h.
Diumenge de 10h a 13:30h.


Obrim els díes festius assenyalats.


Flors Bonic
A Flors Bonic també us oferim el nostre servei de venda telefònicai et lliurarem el teu obsequi a domicili a l'horari convingut.

Estem treballant a diari per a crear tota mena de detalls i multitud d'opcions per a casa vostra o per fer-vos quedar sempre de la millor manera possible amb aquells que tant us estimeu.

 

Deixeu-vos sorprendre per les nostres composicions, tant en flor natural com artificial.

 

A la floristeria Flors Bonic estem especialitzats en casaments, tant en la ambientació dels espais,arranjament del cotxe de nuvis, rams de núvia i tot tipus de complements per aquest esdeveniment tant especial.Flors Bonic 2016 - info@florsbonic.com

Enllaços
Som a Facebook

Decoració periòdica
Fem un estudi de les necessitats de cada client, determinem les característiques de la decoració més adequada per a cada cas i triem les espècies de flors que siguin més adequades per a cada necessitat.

Un cop determinada l'ornamentació idònia, setmanalment substituïm els elements de la decoració floral contractada per altres frescos de les mateixes característiques. Tot això sense que el seu personal hagi d'intervenir.

Aquest servei és utilitzat per Comerços, Oficines, Restaurants, Hotels i Domicilis particulars. Si està vostè interessat en aquest tipus de servei, contacti amb nosaltres i estudiarem la solució més adequada a les seves necessitats.