Ben aviat estrenarem la nova botiga On-Line amb pagament segur.
_____________________________________________________________


- Estem treballant per a poder-vos oferir ben aviat la nostra botiga on-line.

 

- Esperem ben aviat tenir-la apunt per a tots vosaltres, disculpeu les molèsties.

 

- Si ho voleu, de moment podeu fer els vostres encàrregs per telèfon, tan sols cal que truquen en horari de botiga al telèfon 937781443 i us atendrem personalment .

 Flors Bonic
A Flors Bonic també us oferim el nostre servei de venda telefònicai et lliurarem el teu obsequi a domicili a l'horari convingut.

Estem treballant a diari per a crear tota mena de detalls i multitud d'opcions per a casa vostra o per fer-vos quedar sempre de la millor manera possible amb aquells que tant us estimeu.

 

Deixeu-vos sorprendre per les nostres composicions, tant en flor natural com artificial.

 

A la floristeria Flors Bonic estem especialitzats en casaments, tant en la ambientació dels espais,arranjament del cotxe de nuvis, rams de núvia i tot tipus de complements per aquest esdeveniment tant especial.


Flors Bonic 2015 - info@florsbonic.com

Enllaços
Detalls amb gust

A Flors Bonic us preparem tota mena de centres artificials i petits detalls per a que pogueu fer obsequis ben originals i amb classe.

Decoració periòdica
Després d’un estudi detallat de les necessitats dels client, es determinen les característiques de l’ornamentació més adequada per a cada cas i es trien habitualment les espècies de flors que poden aguantar amb bon aspecte períodes d’una setmana.

Un cop determinada l'ornamentació idònia, setmanalment substituïm els elements de la decoració floral contractada per altres frescos de les mateixes característiques. Tot això sense que el seu personal hagi d'intervenir.